MR.RAZOR

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

NAJBITNIJA činjenica je da radimo sa LJUBAVLJU i da je SVE nastalo IZRIČITO iz LJUBAVI PREMA BARBERINGU.
DANAS, TRŽIŠTE BRIJAČNICA U SVIJETU RASTE IZ GODINE U GODINU I BILJEŽI KONSTANTAN RAST.

Potražnja za uslugama u muškim salonima sve je veća, što potvrđuje rast broja brijačnica u Europi i SAD-u. 
MR. RAZOR Barbershop je premium brijačnica modernog doba. Zamišljena je kao spoj tradicionalne  brijačnice u kojoj možete dobiti klasično šišanje i brijanje te one suvremene, koja slijedi sve svjetske trendove.

Naša je misija pružiti našim klijentima vrhunsku uslugu i ugodno iskustvo. Za vrhunsku uslugu zaslužne su brojne edukacije i stečeno iskustvo u poznatim salonima diljem svijeta; od Milana, preko Londona do New Yorka. Ugodno iskustvo osigurat će odlična atmosfera, jedinstveno uređen interijer, posvećeno osoblje, a tu je ponuda vrhunskog whiskey-a ili craft piva. Naš brand poznat je po vrhunskim uslugama koje uključuju šišanje, brijanje, feniranje, pranje kose, stiliziranje, a ističu nas posebne tehnike rada s vatrom, voskom i koncem te unikatno šišanje GEOMETRIJSKOM TEHNIKOM. Svaki klijent izlazi SAVRSENOG profila. U našoj brijačnici koriste se preparati za styling najboljih proizvođača, a neke od njih u brijačnici možete i kupiti.

BREND MR.RAZOR JEDNOSTAVNO MORATE IMATI.

Broj vlastitih poslovnica

2

Broj franšiznih poslovnica

-

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Biti dio MR. RAZOR tima znači dobiti svu potrebnu dodatnu edukaciju vas, kao i vašeg osoblja: od šišanja i brijanja do vođenja brijačnice. Osim usvajanja znanja i vještina o upravljanju, naučiti ćete i komunikacijske vještine te osnove prodaje i marketinga. Cilj nam je kvalitetna, standardizirana usluga pružena od strane educiranih radnika s vrhunskim profesionalnim alatima, personalizirana usluga i obiteljska atmosfera te savjetovanje i edukacija korisnika.
Dvotjedna obavezna edukacija održava se dijelom u našem prostoru, a zatim u vašem prostoru. U svakom trenutku, imat ćete na raspolaganju savjete i stručnu pomoć.

Franšizom Mr.Razor dobivate:

 • Prava na brand
 • Brand book
 • Verifikaciju lokacije
 • Edukaciju osoblja
 • Pomoć i savjetovanje tijekom otvaranja
 • Knjigu standarda arhitekture
 • Logističku podršku
 • Marketinšku podršku i promociju
 • Podršku tijekom poslovanja
 • Povezivanje s proizvođačima proizvoda za stiliziranje kose i brade

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

 • Od 27.800 – 58.000 EUR ukupno, ovisno o odabranom formatu
 • U navedeni iznos uključen Initial franchisee fee, opremanje, prvo punjenje robom...
 • Royalty (redovna franšizna naknada): 10%
 • Marketing naknada: 1-3%, ovisno o formatu

Osnovni zahtjevi sustava

 • Prethodno iskustvo: upravljanje, prodaja i slično.
 • Kandidat je energični poduzetnik, karizmatičan, ima iskustva upravljanja ili prodaje, ima viziju i želju donijeti novi koncept na tržište koje poznaje, voditi i razvijati uspješan brand. Iskustvo u području šišanja i brijanja je poželjno, ali nije obavezno. Obavezan je dobar lokalni networking i poznavanje lokalnog tržišta.  
 • Potreban je prostor veličine minimalno 20 m2, maksimalno 60 m2, a idealno 35 m2

Informacije o davatelju franšize

Mišković Company J.d.o.o.

Dr. Franje Tuđmana 38, Zadar

+385 95 502 1324

mr.razor.barbershop@gmail.com

mrrazor-barbershop.com

Kontakt osoba za kandidate

Ivan Mišković

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno MR.RAZOR.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba detaljno provjeriti ponudu franšiznoga sustava. Uredništvo i samo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.