Pressto

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Pressto želi pronaći partnera koji bi bio primatelj Pressto master franšize za teritorij cijele regije koju čine zemlje bivše Jugoslavije, partnera koji bi bio zadužen za razvoj branda u regiji, odnosno, u svakoj od zemalja koje je čine.

Pressto je jedna od najvećih kompanija na svijetu u svojoj branši, na listi je TOP 100 GLOBAL najvećih franšiznih sustava na svijetu (po Franchise Directu), a već je dvije godine zaredom najbolje rangirana franšiza na listi u branši kemijskog čišćenja (dry cleaning).

Osim klasičnih usluga kemijskog čišćenja, Pressto svojim klijentima nudi i set ekskluzivnih usluga kojima se izdvaja od konkurencije: čišćenje kožne odjeće, obuće, vjenčanica, kaciga, te drugih specifičnih predmeta, što većina konkurenata ne može ponuditi. Pressto poslovnice odlikuje besprijekorna čistoća te moderan dizajn, a klijentima je na raspolaganju i mobilna aplikacija kojom mogu upravljati preuzimanjem, odnosno, dostavom stvari iz vlastitog doma.

Broj vlastitih poslovnica

45 (Španjolska).

Broj franšiznih poslovnica

+500 u 24 zemlje, na 5 kontinenata

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

  • Primatelj franšize će dobiti potpunu obuku prije otvorenja, te obuku i potporu tijekom trajanja ugovora.
  • Pressto snabdeva strojevima i opremom, a daje i aplikacije koje se koriste u radu. Dio opreme i strojeva namjenski je i ekskluzivno dizajniran te proizveden za Pressto, što ih čini jedinstvenima na tržištu.

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

  • do 150.000€ za franšizna prava za cijelu regiju
  • 120-140.000€ za prvu poslovnicu (flagship).

Osnovni zahtjevi sustava

Potencijalni partneri:

  • kompanije iskusne u razvoju franšiznih lanaca
  • specijalizirane kompanije iz branše čišćenja i održavanja
  • ostale kompanije koje žele proširiti portfolio svojih investicija kroz suradnju s velikim i uspješnim svetskim konceptima
  • privatni i institucionalni investitori, itd.

Informacije o davatelju franšize

Pressto Enterprises

C/Bascuñuelos, 13, edificio H - 28021, Madrid, Spain

+351 91 635 08 47 ili +381 63 845 99 23

tiagocarruco@gmail.com

pressto.es

Kontakt osoba za kandidate

Tiago Santos da Silva Carruço (engleski

španjolski i portugalski jezik)

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Pressto.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

PROFIT franchise services, kao deo grupacije PROFIT system (PROFIT system sp. z o.o.), kao izdavač Franchising.hr vas obavještava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forma). Sve informacije unesene u kontakt formu šalju se e-poštom organizatoru franšiznog (partnerskog) sustava, kako je naveden u Katalogu. Sustav koji prima poslane informacije će ih koristiti za pružanje više informacija o vlastitom poslovanju. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih osobnih podataka.