moja franšiza

benzinske postaje i auto-oprema | 20.11.2018

„Fine ruke“ franšizu grade

Andrej Tomljenović iz Osijeka četiri se godine samostalno bavio apliciranjem auto-folija. Razmišljajući o proširenju posla, došao je do Car Foil Shopa. Danas je primatelj master franšize ovog branda, zadužen za tržišta Hrvatske i Slovenije.

Andrej Tomljenović iz Osijeka četiri se godine samostalno bavio apliciranjem auto-folija. Razmišljajući o proširenju posla, došao je do Car Foil Shopa. Danas je primatelj master franšize ovog branda, zadužen za tržišta Hrvatske i Slovenije.

gastronomija i ugostiteljstvo | 29.03.2018

Dva sna u jednoj franšizi

Ivan Ivanišević oduvijek je sanjao započeti vlastiti posao, ali i biti kuhar. S franšizom Sushi by A's – ostvario je oba sna.

stvari za djecu | 15.02.2018

Nije rad kad se posao voli

Minela Bašić je oduvijek voljela raditi s djecom, a kako je nedavno postala dio Jumping Clay franšizne obitelji – ta joj se želja i ispunila.

gastronomija i ugostiteljstvo | 17.01.2018

Dobitna kombinacija

Mirko Curaković iz Novog Sada primatelj je MiniPani franšize već 12 godina. Ugostiteljstvo je, kako kaže, posao od kojeg živi, ali i ljubav, jer to voli raditi.

gastronomija i ugostiteljstvo | 08.12.2017

Pogled s druge strane

Tomasz Szadkowski, mladi poduzetnik iz Lodza u Poljskoj, godinama je radio kao menadžer kontrole u lancu pizzerija Da Grasso. Što ga je potom navelo uzeti njihovu franšizu?

kozmetika, nakit, pokloni | 28.10.2017

Kutak za bolje poslovanje

Franšizni korneri pogodni su za trgovce koji žele obogatiti postojeću ponudu. Dobar primjer daju dvije poduzetnice iz Srbije koje su u svoje dućane dodale kutak za nakit Dvije šmizle.

stvari za djecu | 12.10.2017

Priča bez kraja

Mitko Andonov je prije skoro godinu dana započeo razvijati Jumping Clay franšizu u Makedoniji. Sada nam otkriva u čemu vidi potencijal te što su mu prioriteti u poslovanju.

edukacijske usluge | 14.02.2017

Sinergija – preduvjet za uspjeh

Rođaci Sanja Milinković i Miroslav Samardžić postali su primatelji franšize Malac genijalac i za kratko vrijeme, izgradili mali franšizni lanac škola mentalne aritmetike pod ovim brandom.

roba široke potrošnje | 16.11.2016

Posao iz ljubavi

Iako je nepunih godinu dana primatelj Husse franšize, Dejan Jakovljev iz Beograda već je postigao zavidne rezultate. U poslu mu pomaže supruga, ali i dva patuljasta šnaucera.

roba široke potrošnje | 29.10.2016

Život je pun iznenađenja

Kao inženjer pomorskih tehnologija, Petar Duvnjak se godinama bavio nautičkim turizmom. Danas je poduzetnik te primatelj franšize dućana zdrave hrane „Refužo“.

poslovne usluge i internet | 11.10.2016

Neizlječivi poduzetnici

Biljana i Milomir Ždrale oduvijek su u poslovima u kojima je zarada ovisila samo o njihovom učinku. Tako su i postali partneri te primatelji franšize nekoliko svjetskih brandova.

kozmetika, nakit, pokloni | 15.09.2016

Desetljeće u franšizi

Suzana Daković iz Banjaluke prvi je primatelj franšize Dvije šmizle. Sljedeće godine, slavi deset godina poslovanja.

roba široke potrošnje | 05.09.2016

Trgovci s iskustvom

Ankica i Goran Herčka iz srbijanskog grada Kule već dugo rade u trgovini, a od 2015. iskustvo grade i kao partneri sustava Trafika.

gastronomija i ugostiteljstvo | 11.08.2016

Mini-mreža Mini Panija

Vladimir Todorović iz Kragujevca radi kao primatelj franšize Mini Pani od 2007. U svom vlasništvu danas ima četiri franšizne mini-pekare, uskoro otvara i petu.

gastronomija i ugostiteljstvo | 24.06.2016

Uspjeti u zemlji krumpira i poduzetnika

Ana i Dražen Toić su prije pet godina odselili iz Hrvatske u Irsku, a početkom ove godine na to su tržište „doveli“ i Surf’n’Fries.

usluge za individualne klijente | 13.06.2016

Kad sustav funkcionira

Kako je dobio priliku samostalno voditi posao te zašto je prihvatio taj izazov, otkriva Loris Calligaris, primatelj Taxi Cammeo franšize.

kozmetika, nakit, pokloni | 24.05.2016

Iskustvo je dragulj franšize

Kako su postali primatelji franšize i kako danas posluju? Marko i Ivana Ognjenović već tri godine vode trgovinu nakita Dvije šmizle.

edukacijske usluge | 08.04.2016

Kako se lako raste uz matematiku

Međunarodna škola matematike 2plus2 dobila je novu franšiznu podružnicu – škola je nedavno otvorena i u Beogradu.

gastronomija i ugostiteljstvo | 22.01.2016

Biznis za neumorne

Franšizni sustav Surf’n’Fries već treću godinu posluje na austrijskom tržištu. Kako je sve počelo i što je postigao do sad, govori primatelj franšize Lukas Lenzinger.

2
3
4