Osim uspjeha u širenju franšizne mreže, „Malac genijalac“ može se pohvaliti i uspjesima djece koja pohađaju ovu školu

„Genijalci“ na Svjetskom prvenstvu juniora u mentalnoj aritmetici u Njemačkoj
Srijeda
22.11.2017
Škola mentalne aritmetike „Malac genijalac“ nastavlja širiti mrežu u Srbiji, a ugovor o master franšizi potpisali su nedavno i za Hrvatsku.
 

U samo dvije godine postojanja, mreža škola mentalne aritmetike "Malac genijalac" proširila se u Srbiji "poput požara". Međutim, ova je škola postala i primjer franšize koji se s istim uspjehom može razvijati u inozemstvu. Ne samo zato što je jezik matematike univerzalan, kao što kažu u "Malcu genijalcu", već i zato što primatelj ove franšize dobiva cjelovit franšizni paket koji, između ostaloga, uključuje prijenos znanja, obuku, udžbenike, patentirane internetske portale, sve potrebne aplikacije...

Ovo je koncept koji, uz razumno ulaganje, omogućuje brzi povrat investicije i dobru zaradu. Za razliku od većine drugih ponuda, "Malac genijalac" je dinamičan i sveobuhvatan koncept. Naš je cilj postojeću ponudu stalno unapređivati te inovirati, tako što ćemo uvoditi nove licencirane ili kreirane obrazovne programe i tečajeve. Na taj način, svim svojim partnerima osiguravamo ne samo kontinuiran i stabilan razvoj, već i vodeću ulogu na tržištu obrazovanja – kazao je svojedobno za Franchising portale Vladimir Novicki, vlasnik i tvorac koncepta "Malac genijalac".

Proširenje franšizne mreže u inozemstvu, dakle, ne dolazi kao iznenađenje. Osim nedavno potpisanih sporazuma o franšizi za nova tržišta, broj škola "Malac genijalac" raste i u zemljama u kojima već djeluju – Srbiji, Bosni i Hercegovini i Mađarskoj.

IMG:3244:

Škola po škola...

U rujnu ove godine "Malac genijalac" započeo je rad u Crnoj Gori. U toj zemlji trenutačno ima osam škola. Nedavno su potpisani ugovori o master franšizi za Hrvatsku i Slovačku te će od veljače 2018. godine prve škole mentalne aritmetike biti otvorene u Splitu i Bratislavi. U Zurichu (Švicarska) otvorena je jedna single unit franšiza.

U Bosni i Hercegovini također su otvorene nove škole, pa osim Banjaluke i Bijeljine, "Malac genijalac" djeluje i u Sarajevu, Tuzli, Brčkom, Mostaru. U BiH-u sada ukupno ima 15 škola.

Početkom 2017. godine u Mađarskoj je otvorena prva škola "Malac genijalac", da bi u međuvremenu s radom započele još četiri škole u toj zemlji.

U Srbiji je ova "obitelj" najbrojnija – tridesetak novih škola je otvorilo vrata početkom rujna, te ih sada ukupno ima 59 na tom tržištu – četiri su u vlasništvu davatelja franšize, a 55 u rukama franšiznih partnera.


Popularno na forumu