fresissima®

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

fresissima oltre il franchising® jedini je franšizni sustav koji vam omogućuje da postanete poduzetnik za distribuciju visokokvalitetnih i inovativnih fresissima® zubnih svrdla, proizvedenih u Italiji od strane Gruppo Dam.

Gruppo Dam jedini je talijanski proizvođač dentalne opreme i već 30 godina proizvodi fresissima® instrumente i opremu.

Ovo je franšiza koja vam omogućuje ekskluzivnu prodaju fresissima® dentalnih svrdla na definiranoj teritoriji u Hrvatskoj ili Sloveniji. Namjenjena je onima koji govore talijanski jezik. Nije potrebna trgovina ili skladišteni prostor.

Broj vlastitih poslovnica

-

Broj franšiznih poslovnica

26

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

  • razmjena znanja o proizvodima.
  • obuka o tehnikama prodaje.
  • funkcionalna podrška izravno na terenu.
  • tehnički priručnici i priručnik za obuku.
  • stalna podrška menadžmentu, tijekom cijelog trajanja partnerstva.
  • sustav kontinuiranog nadzora. 
  • upravljački softverski sustav.

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

23.900 € (uključuje sve što je potrebno za razvoj poslovanja)


Osnovni zahtjevi sustava

Tvrtka traži partnere - poduzetnike/ulagače - s interesom za stomatološki sektor i jakim poduzetničkim stavom. Stomatološka znanja ili komercijalne vještine nisu uvjet, jer tvrtka nudi strukturirani program obuke s coachingom izravno na terenu, također osiguran i za prodajne agente koje poduzetnici, naši partneri, žele zaposliti u daljnjem razvoju poslovanja.

Tražimo partnere koji govore talijanski jezik.


Informacije o davatelju franšize

Gruppo Dam

Viale Gandhi 3, Avigliana (Torino), Italy

+390119368971

fr@gruppodam.it

oltreilfranchising.it

Kontakt osoba za kandidate

Fabio Buccoliero (talijanski jezik)

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno fresissima®.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba detaljno provjeriti ponudu franšiznoga sustava. Uredništvo i samo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.