"Malac genijalac" će se i nadalje širiti kroz franšizni model poslovanja. Niska investicija za pokretanje posla te brzi povrat novca, mogli bi dodatno privući zainteresirane za franšizu.
Srijeda
28.09.2016
S početkom školske godine, u Srbiji su počele raditi i škole mentalne aritmetike "Malac genijalac". Mreži se nedavno pridružila i franšiza u Čačku.
 

"Malac genijalac", škola mentalne aritmetike, počela je s radom prije godinu dana u Beogradu, ali se mreža vrlo brzo proširila te je danas čini čak 13 škola – od čega devet franšiza, u nekoliko gradova u Srbiji. Sve škole, stare i nove, počele su s radom u rujnu, s početkom klasične školske godine. Nastava, inače, prati školsku godinu i završava u lipnju. Međutim, zahvaljujući "stepenastoj" strukturi programa, nastava u školama "Malac genijalac" može početi i kasnije. Kako je nedavno potpisan franšizni ugovor za školu u Čačku, nastava bi, prema planovima, trebala početi 1. studenog.

U školici "Malac genijalac" radi se po prestižnom međunarodnom programu mentalne aritmetike Menar, koji se primjenjuje u 50 zemalja, a ponikao je u Turskoj. "Malac genijalac" je, zapravo, nositelj master franšize Menar metode na teritoriju Srbije.

Mentalna je aritmetika sve popularnija i prisutnija metoda u zemljama ove regije. Pokazala se vrlo efikasnom u razvoju moždanih centara djece od 4 do 12 godina, a kao osnovno učilo koristi se drevna računaljka abakus –objašnjava Vladimir Novicki, vlasnik i kreator franšiznog koncepta "Malac genijalac".

– Očekujemo da će se i u budućnosti mreža "Malac genijalac" širiti kroz franšizni model poslovanja. Iz našeg se iskustva pokazalo da se investicija, koja nije velika, može uz predan rad povratiti za manje od godinu dana – naglašava Novicki.


Popularno na forumu