Regionalna obitelj obrazovnih centara

Nakon uspjeha polaznika ove škole na međunarodnoj Olimpijadi mentalne aritmetike u Litvi, na kojoj su "malci" iz Srbije osvojili srebrnu i brončanu medalju, upiti za franšizu počeli su stizati i iz inozemstva.
Srijeda
30.11.2016
Škola mentalne aritmetike "Malac genijalac" uskoro će obrazovne centre otvoriti i izvan Srbije. Na matičnom tržištu, franšizna se mreža ubrzano širi.
 

Iako je s poslovanjem počela tek prije nešto više od godinu dana, škola mentalne aritmetike "Malac genijalac" ubrzano širi svoju franšiznu mrežu. U Srbiji je do skoro poslovalo 13 škola, a od prosinca s radom počinje još deset franšiznih škola diljem zemlje. Usto, početkom 2017. bit će otvoreni i prvi centri u Bosni i Hercegovini, i to u Banjaluci i Bjeljini. Naime, za tržište BiH potpisan je ugovor o master franšizi s tvrtkom iz Bijeljine.

Kao logičan slijed stvari i rezultat dinamičanog razvoja franšizne mreže u Srbiji, otvaraju se nova tržišta u okruženju. Nakon detaljne poslovne analize te odabira kvalitetnog partnera, odlučili smo proširiti ponudu na Bosnu i Hercegovinu. Tim potezom želimo učiniti naš program i mentalnu aritmetiku popularnijom i dostupnom što većem broju potencijalnih korisnika. S optimizmom gledamo na nove poslovne mogućnosti i stvaranje jedne regionalne obitelji obrazovnih centara za djecu – kaže Vladimir Novicki, vlasnik koncepta "Malac genijalac".

No, to nije sve. Nakon nedavnog uspjeha polaznika ove škole na međunarodnoj Olimpijadi mentalne aritmetike, održanoj u Litvi, na kojoj su "malci" iz Srbije osvojili srebrnu i brončanu medalju, porastao je i interes za ovom franšizom u drugim zemljama. – Trenutačno pregovaramo sa zainteresiranima iz Mađarske i Grčke. Ideja nam je da s tamošnjim partnerima osnujemo zajedničku tvrtku koja bi praktično bila primatelj master franšize, a zatim razvijamo franšiznu mrežu kroz pojedinačni, single-unit format – objašnjava Vladimir Novicki.

Priprema za mađarsko tržište već je počela – oformili su dvije male grupe polaznika u školama "Malac genijalac" u Subotici i Zrenjaninu. – Riječ je o pilot projektima, preveli smo naše materijale na mađarski te se na taj način spremamo i za mađarsko tržište – pojašnjava Novicki.

U školama "Malac genijalac" radi se po priznatom međunarodnom programu mentalne aritmetike Menar koji je prisutan u 50 zemalja.


Popularno na forumu