Školu matematike 2plus2 mogu pohađati djeca od 3 do 19 godina straosti.
Četvrtak
13.02.2014
Iz Poljske stiže novi franšizni koncept. Škola matematike 2plus2 traži primatelje franšize i u zemljama ove regije.
 

Velika većina djece će iskreno reći da matematika nije laka. Predavači iz Škole matematike 2plus2 odlučili su to promjeniti. 2plus2 je, naime, specijalizirani edukativni centar koji organizira popodnevne časove matematike za djecu, učenike i studente, a mogu ih pohađati sva djeca uzrasta od 3 do 19 godina. Škola matematike 2plus2 izvorno potječe iz Poljske, a metodu rada i koncept centra su uspješno proširili i kroz franšizu. Osim Poljske, franšizne centre imaju i u Ukrajini i Kazahstanu. Tvrtka je sada spremna franšizu ponuditi i potencijalnim primateljima franšize u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji.

Primatelj franšize može računati na kompletan know-how, kao i konstantnu podršku u svakom segmentu vođenja škole. Tvrtka, pored toga, nudi i pristup internet forumu, koji je posebno kreiran za primatelje franšize. S druge strane, primatelj franšize trebao bi imati dovoljan početni kapital i osnovno znanje o vođenju tvrtke.

Škola matematike 2plus2 je podjednako namijenjena i nadarenoj djeci i djeci koja nisu vješta u matematici. Koristeći specijalanu metodu koja kombinira opći pristup s individualnim pristupom svakom učeniku ponaosob, škola jamči postizanje najboljih rezultata. Dugoročno, cilj im je postati vodeći centar za edukaciju, ne samo u Poljskoj, no i u istočnoj i jugoistočnoj Europi.

Za više informacija, vidjeti u našem Katalogu franšiza.


Popularno na forumu