JumpingClay

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Pozivamo Vas da se priključite brzorastućoj franšizi koja već djeluje u više od 40 zemalja diljem svijeta -- sa 650 akademija i preko 5.000 instruktora.

Koncept JumpingClay potječe iz Južne Koreje -- gdje je uvršten u obrazovni sustav -- a podrazumijeva da se, osim kupnje na prodajnom mjestu, može pohađati i tečaj modeliranja figurica.

JumpingClay je najmekša i najlakša glina na svijetu koja ne ostavlja mrlje, suši se na zraku i savršen je materijal za 3D modeliranje, a uz sve to još i potpuno bezopasna (prošla je najvažnije međunarodne testove kvalitete i sigurnosti u kojima je tretirana kao hrana).

Kao i mašta, JumpingClay glina nema ograničenja kada je kreativnost u igri. Namijenjena je svim dobnim skupinama (predškolska i školska dob, odrasli i treća životna dob) tako da svatko uz malo mašte može oblikovati svoje zamisli te se dobro zabaviti izrađujući različite figure i ukrase. Idealan je dar za djecu, odrasle i cijelu obitelj! 

Od 2016. godine Mangold doo je jedini i ekskluzivni franšizoprimac JumpingClay Master franšize za Hrvatsku, i Super master franšize za sve zemlje regije (HR, RS, SI, BIH, MKD, MNE, RKS, AL) te posjeduje ekskluzivna prava za širenje i razvoj koncepta.

Broj vlastitih poslovnica

3 JumpingClay akademije (Zagreb)

Broj franšiznih poslovnica

2 (Makedonija), 1 (Srbija), 1 (Bosna i Hercegovina)

Na globalnoj razini: preko 650 u više od 40 zemalja

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

  • Obučavanje radnika
  • direktna marketinška i operativna podrška,
  • kontinuirano nadopunjavanje promo-materijalima, koji će pomoći u širenju i razvijanju poslovanja

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

  • Mogućnost kupnje store (jedinične) i master franšize (za sve zemlje regije, sem Hrvatske).
  • Ovisno o vrsti franšize (store ili master) ugovor se sklapa na 5 ili 7 godina.
  • Ovisno o vrsti ugovora ili franšize koja se sklopi, te o veličini teritorije tj. broju stanovnika, cijene variraju od 5.000 EUR (za store) pa do 50.000 EUR za master franšizu.

Osnovni zahtjevi sustava

  • Primatelj franšize može biti bilo tko, nije potrebno prethodno znanje iz ovog područja.
  • Nakon kupnje franšize, primatelji moraju proći tečaj modeliranja te rukovanja JumpingClay glinom uz podršku naših instruktora.

Informacije o davatelju franšize

Mangold d.o.o.

Hrvatske bratske zajednice 87,
21266 Zmijavci, Hrvatska

+385 91 393 9833

info@jumpingclay.hr

jumpingclay.hr

Kontakt osoba za kandidate

Nediljka Dokozić

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno JumpingClay.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

PROFIT franchise services, kao deo grupacije PROFIT system (PROFIT sp. z.o.o.), kao izdavač Franchising.hr vas obavještava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forma). Sve informacije unesene u kontakt formu šalju se e-poštom organizatoru franšiznog (partnerskog) sustava, kako je naveden u Katalogu. Sustav koji prima poslane informacije će ih koristiti za pružanje više informacija o vlastitom poslovanju. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih osobnih podataka.