JumpingClay

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Pozivamo Vas da se priključite brzorastućoj franšizi koja već djeluje u više od 40 zemalja diljem svijeta -- sa 650 akademija i preko 5.000 instruktora.

Koncept JumpingClay potječe iz Južne Koreje -- gdje je uvršten u obrazovni sustav -- a podrazumijeva da se, osim kupnje na prodajnom mjestu, može pohađati i tečaj modeliranja figurica.

JumpingClay je najmekša i najlakša glina na svijetu koja ne ostavlja mrlje, suši se na zraku i savršen je materijal za 3D modeliranje, a uz sve to još i potpuno bezopasna (prošla je najvažnije međunarodne testove kvalitete i sigurnosti u kojima je tretirana kao hrana).

Kao i mašta, JumpingClay glina nema ograničenja kada je kreativnost u igri. Namijenjena je svim dobnim skupinama (predškolska i školska dob, odrasli i treća životna dob) tako da svatko uz malo mašte može oblikovati svoje zamisli te se dobro zabaviti izrađujući različite figure i ukrase. Idealan je dar za djecu, odrasle i cijelu obitelj! 

Od 2016. godine Mangold doo je jedini i ekskluzivni franšizoprimac JumpingClay Master franšize za Hrvatsku, i Super master franšize za sve zemlje regije (HR, RS, SI, BIH, MKD, MNE, RKS, AL) te posjeduje ekskluzivna prava za širenje i razvoj koncepta.

Broj vlastitih poslovnica

3 JumpingClay akademije (Zagreb)

Broj franšiznih poslovnica

2 (Makedonija), 1 (Srbija), 1 (Bosna i Hercegovina)

Na globalnoj razini: preko 650 u više od 40 zemalja

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

  • Obučavanje radnika
  • direktna marketinška i operativna podrška,
  • kontinuirano nadopunjavanje promo-materijalima, koji će pomoći u širenju i razvijanju poslovanja

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

  • Mogućnost kupnje store (jedinične) i master franšize (za sve zemlje regije, sem Hrvatske).
  • Ovisno o vrsti franšize (store ili master) ugovor se sklapa na 5 ili 7 godina.
  • Ovisno o vrsti ugovora ili franšize koja se sklopi, te o veličini teritorije tj. broju stanovnika, cijene variraju od 5.000 EUR (za store) pa do 50.000 EUR za master franšizu.

Osnovni zahtjevi sustava

  • Primatelj franšize može biti bilo tko, nije potrebno prethodno znanje iz ovog područja.
  • Nakon kupnje franšize, primatelji moraju proći tečaj modeliranja te rukovanja JumpingClay glinom uz podršku naših instruktora.

Informacije o davatelju franšize

Mangold d.o.o.

Hrvatske bratske zajednice 87,
21266 Zmijavci, Hrvatska

+385 91 393 9833

info@jumpingclay.hr

jumpingclay.hr

Kontakt osoba za kandidate

Nediljka Dokozić

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno JumpingClay.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

PROFIT franchise services, kao deo grupacije PROFIT system (PROFIT system sp. z o.o.), kao izdavač Franchising.hr vas obavještava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forma). Sve informacije unesene u kontakt formu šalju se e-poštom organizatoru franšiznog (partnerskog) sustava, kako je naveden u Katalogu. Sustav koji prima poslane informacije će ih koristiti za pružanje više informacija o vlastitom poslovanju. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih osobnih podataka.