Expense Reduction Analysts

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Expense Reduction Analysts (ERA) najveća je tvrtka na svijetu koja se bavi potporom u upravljanju troškovima – savjetovanjem tvrtki kako smanjiti operativne troškove, i to prije svega one troškove koji nisu izravno vezani za matični biznis, već su tzv. opći troškovi (energija, logistika, marketing, uredska oprema i materijal, bankarski i drugi financijski troškovi, troškovi telekomunikacija, itd.). Tvrtka je osnovana 1992. godine u Velikoj Britaniji, a danas uspješno posluje u 25 zemalja, s ukupno više od ERA 700 partnera.

Klijenti koji se opredijele za suradnju s ERA ne preuzimaju niti kakav rizik niti imaju dodatne troškove – prihodi koje ERA ostvaruje od klijenata uspostavljeni su po principu "nema lijeka, nema niti novca", jer ERA od klijenata zarađuje tek kroz postotak od dokazano ostvarenih ušteda – naknada je postotak od iznosa ušteda koje klijenti ostvare nakon rada sa tvrtkom ERA.

Ekspertiza Expense Reduction Analysts konzultanata pokriva oko 40 različitih kategorija troškova. Od 1992. godine pa do sada, 18 tisuća klijenata s kojima je ERA surađivala prosječno je ostvarilo 20% ušteda na tretiranim kategorijama troškova.

Klijenti Expense Reduction Analysts mogu biti sve tvrtke – počevši od malih, srednjih te sve do internacionalnih korporacija, i to u svim sektorima i branšama; neke od njih su i IKEA, Deloitte, Societe Generale Banka, FRANKE, KIA motors, Hilton... i tisuće drugih tvrtki.

Expense Reduction Analysts partner je poduzetan, motiviran te može doći iz bilo koje branše. Partneri Expense Reduction Analysts često rade skupa, kreirajući internacionalne timove koji potom rade na projektima za određene klijente. To omogućuje svakom od partnera fokusirati se upravo na one kategorije troškova za koju posjeduje najveću ekspertizu, koristeći prednosti činjenice da su ostali članovi tima eksperti za druge troškovne kategorije. Tako klijenti ERA znaju da uvijek dobivaju najbolje po pitanju optimizacije troškova – zato jer znaju koliko je snaga te iskustvo internacionalne Expense Reduction Analysts mreže.

Kao partner Expense Reduction Analysts možete uživati u svim prednostima samostalnog biznisa, znajući da sve vrijeme računate na potporu internacionalne mreže eksperata.

Broj vlastitih poslovnica

-

Broj franšiznih poslovnica

Više od 700 partnera koji pružaju usluge u 25 zemalja. ERA posluje u zemljama Europe, SAD, Kanadi, Južnoj Americi te Australiji. Od zemalja ovoga dijela Europe, prisutni smo u Hrvatskoj, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj te Ukrajini.

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

  • Jedinstveni know-how te sustav potpore koji uključuje, pored ostalog, i pristup metodologijama rada, te pristup bazi podataka s 18 tisuća kompletiranih projekata, itd. 
  • Desetodnevni inicijalni trening u Velikoj Britaniji i  potpora (couching) od strane iskusnog ERA partnera tijekom prvih 6 mjeseci poslovanja. 
  • sudjelovanje na treninzima i konferencijama u organizaciji davatelja franšize
  • puna marketinška potpora
  • stalna potpora davatelja franšize.

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Cijena licence iznosi 34.900,00 EUR. Važi za: Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu, Makedoniju, Crnu Goru. 


Osnovni zahtjevi sustava

  • dokazane menadžerske sposobnosti i vještine u bilo kojoj branši
  • poznavanje engleskog jezika - srednji nivo.
  • spremnost i mogućnost za investiciju od 34.900 EUR

Informacije o davatelju franšize

E R Associates (Poland) Ltd.

Suite 24, 40 Churchill Square, Kings Hill, West Malling, Kent ME19 4YU, United Kingdom

ibogojevic@franchise2profit.com

en.expensereduction.com

Kontakt osoba za kandidate

Igor Bogojević

 tel.: +381 63 222859; email: ibogojevic@profitsystem.pl

Ako želite da saznate više o ERA

registrirajte se za naš slijedeći webinar:  http://en.expensereduction.com/join-our-team/recruitment/join-our-webinar

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Expense Reduction Analysts.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

PROFIT franchise services, kao deo grupacije PROFIT system (PROFIT system sp. z o.o.), kao izdavač Franchising.hr vas obavještava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forma). Sve informacije unesene u kontakt formu šalju se e-poštom organizatoru franšiznog (partnerskog) sustava, kako je naveden u Katalogu. Sustav koji prima poslane informacije će ih koristiti za pružanje više informacija o vlastitom poslovanju. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih osobnih podataka.