Rastemo i učimo kroz igru

U Srbiji radi 19 Helen Doron Early English centara. Najviše ih ima u Beogradu - 12. U Novom Sadu rade tri, a u Subotici, Bečeju, Zrenjaninu i Pančevu po jedan.
Utorak
18.06.2013
Helen Doron Early English centri već 14 godina posluju u Srbiji. Ove godine očekuju otvorenje novih franšiznih centara.
 

Davne 1984. Helen Doron je osmislila i razvila svoju metodu ranog učenja engleskog jezika, koji je danas u svijetu, jednostavno, poznat kao Helen Doron Early English. Znanje koja je prenosila djeci i znanje koje je stekla vodeći svoju školu jezika pretočila je kasnije u uspješan poslovni model, koji je odlučila drugima prenijeti - kroz franšizu. Prvi franšizni Helen Doron centar je otvoren u Austriji 1997. godine, a samo dvije godine kasnije, primatelj master frašize za teritoriju Srbije postala je i tvrtka Bee Beep iz Beograda.

Od 1999. do danas u Srbiji otvoreno je 19 Helen Doron Early English centara. Franšizni centri se nalaze u Beogradu (na 12 lokacija), Novom Sadu (3 lokacije), u Subotici, Bečeju, Zrenjaninu i Pančevu (po 1 lokacija).

Tatjana Petković, vlasnica tvrtke Bee Beep, kaže da se za Helen Doron franšizu odlučila jer je sustav rada u potpunosti odgovarao njenim potrebama i interesima. - Oduvijek sam željela raditi s djecom, a Helen Doron sustav je obuhvatio sve što me interesira - djecu, jezik, glazbu, pa čak i ples u izvjesnoj mjeri - kaže Petković.

Ono što ju je posebno privuklo je bio dobro organiziran sustav i metoda koja je jamčila uspjeh. - U Helen Doron centrima sve je sistematizirano, pozitivno, temeljito razvijeno od strane stručnjaka, uz visokokvalitetnu obuku na svim razinama - objašnjava Petković.

Iako su financijski uvjeti i potrebne investicije za pokretanje ove franšize dio poslovne tajne, na internetskim stranicama tvrtke se može pronaći podatak da primatelji franšize plaćaju jednokratnu ulaznu naknadu koja se ne plaća po obnavljanju ugovora. Sama činjenica da već 14 godina posluju u Srbiji dovoljno svjedoči o uspješnosti sustava. - Rastemo iz godine u godinu - kaže Peković. - To očekujemo i u sljedećoj godini - dodaje ona.

Dio poslovnog plana je da se ove godine Helen Doron centri otvore i u gradovima u središnjoj Srbiji.

Inače, u svijetu danas postoji više od 700 centara u više od 30 zemalja, a više od milijun djece se može pohvaliti da je engleski jezik naučilo na zabavan način - kroz igru i u prijateljskom okruženju Helen Doron centara.


Popularno na forumu