Fine Food

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Kao društvo sa više od 20 godina iskustva, savremenim proizvodnim pogonom te kvalitetnim asortimanom, „Fine Food“ je idealan partner u otvaranju objekta sa pekarskim asortimanom bilo gdje u regiji.

„Fine Food“ nudi jednostavan partnerski-franšizni model koji podrazumijeva potpuni prijenos svih elemenata brand–a, počevši od proizvoda ujednačene kvalitete postignute putem strogog pridržavanja procedura kod pečenja i posluživanja, uređenja i opremanja poslovnih jedinica, pa do plasmana i izlaganja proizvoda. Prepoznatljiv i jedinstven dizajn naših prodajnih objekata, zajedno uz vrhunsku uslugu prodajnog osoblja, imaju za cilj da svakom potrošaču osiguraju besprijekorno kupovno iskustvo.

Pored sa pažnjom odabranih sirovina i receptura, upotreba posljednje tehnologije te međunarodni certifikati, garancija su za ujednačenost kvalitete proizvoda, što omogućuje da potrošači uživaju u identičnim proizvodima, vrhunske kvalitete, na bilo kojoj od „Fine Food“ lokacija.

Budući da naš operativni model provjereno i uspješno radi, prethodno iskustvo u pekarskoj proizvodnji, maloprodaji ili uopšteno poznavanje pekarskog biznisa nije neophodno. Kompletan proces od momenta potpisa ugovora pa do realizacije, biti će ispraćen i potpomognut od strane našeg kolektiva, koji će partneru-primaocu franšize prenijeti sva stečena iskustva i sistematizirana znanja, potrebna za pokretanje i uspješno vođenje biznisa, u relativno kratkom roku.

Pitate se zašto postati naš partner? Prednosti su višestruke:

Snaga branda  – Stupanjem u franšizni odnos, partner dobija pravo na korištenje već utemeljenog  brand – a na tržištu, čime je zagarantovana prepoznatljivost.

Prijenos provjerenog poslovnog modela – ulaskom u partnerski odnos partner dobija po principu „ključ u ruke“  kompletan poslovni koncept „Fine Food“ – a koji uspješno funkcioniše, ali pri tome i dalje zadržava relativnu poslovnu samostalnost. Shodno tome, poduzetnici -partneri imaju mnogo veće šanse za uspjeh tokom početnih godina poslovanja, nego oni koji započnu samostalno poslovanje sa novim brand – om.

U skladu s navedenim, može se zaključiti da partnersko poslovanje može biti jako profitabilno.

Broj vlastitih poslovnica

12 u Sarajevu, BiH

Broj franšiznih poslovnica

2 Brčko Distrikt, BiH

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Podrška partneru je višestruka i ogleda se u svim segmentima poslovanja, uključujući:

  • Savjetovanje prilikom uređenja objekta i pribavljanja opreme,
  • Edukacija partnera o operativnim procedurama,
  • Obuka partnerovih uposlenika o pripremi i prezentaciji proizvoda,
  • Podrška kroz marketinško ulaganje i nacionalne kampanje.
  • Marketing – Kako bi pomogao i ubrzao razvoj partnera, „Fine Food“ će u svaki partnerski objekat investirati dio marketinških sredstava prilikom otvaranja. Pored toga, naš marketinški tim, na osnovu istraživanja i povratnih informacija s tržišta, tokom cijele godine potrošačima šalje posebno formulirane komunikacijske poruke, te vrši promotivne aktivnosti koje beneficiraju svim objektima u lancu.
  • Finansije i dobit – Partneri ostvaruju povrat na uložena sredstva puno brže nego što bi to ostvarili pokrećući potpuno novi biznis sa nepoznatim brand–om. Potreban je i manji početni kapital, s obzirom da dobijaju testirani poslovni koncept unutar kojeg se većina troškova može precizno predvidjeti na samome početku. Partneri, također, profitiraju i od kolektivne kupovne moći „Fine Food“ – a, pa je dio opreme kao i određene proizvode moguće nabaviti po povoljnijim uvjetima nego što bi to bili u mogućnosti da samostalno pokreću potpuno novi biznis.

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

  • I godina bez naknade
  • II godina 2% od ukupnog prometa

Osnovni zahtjevi sustava

-


Informacije o davatelju franšize

Fine Food d.o.o.

Pofalićka br.5, Sarajevo

+387 61 157 993

finefood@finefood.ba

finefood.ba

Kontakt osoba za kandidate

Eldin Hodžić

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Fine Food.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba detaljno provjeriti ponudu franšiznoga sustava. Uredništvo i samo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.