Orkin

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Orkin je tvrtka koja djeluje skoro 120 godina i provodi franšizne aktivnosti diljem cijelog svijeta, na svim kontinentima. Bavi se suzbijanjem štetočina kako u privatnim stanovima, tako i u tvrtkama. Orkin ukupna ima preko 2,1 milijuna kupaca širom svijeta, a pružene usluge su ključne za prehrambenu industriju, zdravstvo, prehrambene usluge, farmaceutsku proizvodnju, supermarkete i mnoge druge. Zahvaljujući reguliranim zakonskim propisima u gore spomenutim industrijama, naša je tvrtka otporna na recesiju.

Broj vlastitih poslovnica

Preko 450 lokacija u SAD-u, Kanadi, Australiji, Velikoj Britaniji i Singapuru.

Broj franšiznih poslovnica

  • 130 franšiznih lokacija širom svijeta, od čega 62 u Sjedinjenim Državama i 76 u drugim zemljama.
  • Za tekuće i ažurne informacije o međunarodnim lokacijama posjetite www.orkinglobal.com
Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

  • Orkin nudi sveobuhvatan program obuke usmjeren na osposobljavanje primatelja franšize da profesionalno predstavljaju našu preko 100 godina star brand. Svake godine ulažemo milijune dolara u najmoderniji centar za obuku kako bi osigurali najvišu razinu obuke.
  • Zahvaljujući tome primatelj franšize stječe znanja i vještine u vezi s profesionalnom kontrolom štetočina. Pružamo alate i priručnike koji pomažu našim primateljima franšize da uspješno vode svoje poslovanje. Orkin također pruža pristup marketinškim i prodajnim alatima za potporu radu primatelja franšize.

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Naknada za franšizu varirat će ovisno o vrsti teritorija koji se kupuje primatelj franšize - na upit.


Osnovni zahtjevi sustava

  • Orkin traži poduzetnike, investitore ili tvrtke koje trenutno posluju u uslužnoj industriji koji žele proširiti svoju ponudu na tržištu dodavanjem usluga suzbijanja štetočina. Također smo spremni surađivati ​​s postojećim tvrtkama za suzbijanje štetočina koje su zainteresirane za pridruživanje našem međunarodnom brendu.
  • Kao tvrtka s dugogodišnjim iskustvom možemo donijeti mnoge prednosti vašem postojećem poslovanju.
  • Trenutno tražimo primatelje franšize kako u Hrvatskoj tako i u ostalim zemljama Adriatic regije, odnosno ex-YU.

Informacije o davatelju franšize

Orkin International Inc.

2170 Piedmont Road N.E. Atlanta, Georgia 30324 USA

info@cfcg.eu

orkinglobal.com

Kontakt osoba za kandidate

Andrija Čolak (zastupnik branda u Adriatic regiji)

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Orkin.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Prevođenje u svijetu franšizinga /06.07.2020

Slovenska prevoditeljska agencija K&J Translations posluje na osam stranih tržišta i ima franšize u četiri zemlje. Tko su poželjni franšizni partneri te koja su tržišta u fokusu za daljnji franšizni razvoj?

Uspostavljanje dobre prakse /03.02.2020

Flash Europe, europski lider u pružanju usluga premium transporta, nastavlja franšizno širenje, a od ove godine uvodi i praksu godišnjih skupova franšizne mreže.

Tri prijatelja, dva vozila i tri rute /12.12.2019

Da bi do zračne luke stigli lako i komforno, morali su pokrenuti vlastiti biznis. Tako je nastao GoOpti, tvrtka specijalizirana za putnički prijevoz, koja danas svoje usluge nudi u pet zemalja te namjerava franšiznu mrežu proširiti i izvan ove regije.

Aplikacijom do profita /13.11.2019

ProfitApp International, vlasnik istoimene aplikacije koja se temelji na programu lojalnosti, povezujući tvrtke iz različitih industrija i kupce, prva je crnogorska franšiza koja je započela širenje u regiji.

Sigurnost uz iskusnog partnera /26.09.2019

Signal 88 Security ima više od 350 franšiznih poslovnica, uglavnom u zemljama engleskog govornog područja. Daljnji razvoj franšizne mreže sada pak počinje od Mađarske.

Hitni transport brzo raste /21.06.2019

Flash Europe, europski lider u području profesionalnih usluga hitnog transporta, pokreće franšizni program u ovoj regiji. Tko može postati primatelj franšize i što se očekuje od partnera, otkriva franšizni menadžer Frank van Doorn

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba detaljno provjeriti ponudu franšiznoga sustava. Uredništvo i samo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.