USLUGE

edukacijske usluge | 18.04.2022

Inovacije za bolje poslovanje

Dobro ustrojeni franšizni sustavi nastoje konstantno uvoditi inovacije koje će unaprijediti i olakšati poslovanje franšiznim partnerima. Što je aktualno u obrazovnom sustavu Maple Bear?

gastronomija i ugostiteljstvo | 01.04.2022

Uvozimo zrno, izvozimo kvalitetu

„Ako želite biti najbolji, potrebna vam je najviša razina znanja i prakse“, kaže Crina Ciocian, partnerka i direktorica poslovnog razvoja u lancu kafeterija Meron

edukacijske usluge | 01.04.2022

Više škola, veće mogućnosti

„Škola brzog čitanja i mudrog učenja“ jedan je od rijetkih regionalnih franšiznih sustava sa zavidnim brojem primatelja franšize koji vode dvije ili više poslovnica. Zašto je ovaj fenomen važan i što to govori o samom franšiznom sustavu?

ostale usluge | 16.03.2022

„Stvoreni“ za franšizing

Kada davatelj franšize traži idealnog primatelja, on se fokusira na specifičan „profil“ kandidata. Koje se kvalitete i vještine uzimaju u obzir?

usluge za individualne klijente | 14.03.2022

Jačanje franšiznog tima

Nakon uspješne internacionalizacije poslovanja te porasta broja zaposlenika, Carwiz International sada ojačava i tim koji će biti zadužen za franšizno poslovanje.

gastronomija i ugostiteljstvo | 10.03.2022

Franšizni „boost“

Nagrada za globalno najistaknutiju franšizu, dodijeljena u okviru Međunarodne konvencije o franšizingu u San Diegu (SAD), ove je godine pripala australskom brendu Boost Juice.

turizam i hotelijerstvo | 07.03.2022

Oporavak donosi nove franšize

– Turistički sektor se oporavlja, samim time raste i interes za franšizu CityPal-a – kaže Željko Gobac, osnivač platforme CityPal putem koje se turistima predstavljaju najbolje lokalne preporuke

usluge za individualne klijente | 22.02.2022

Ojačavanje pozicije

Master franšizu Carwiz rent a cara za tržište Hrvatske kupila je tvrtka ABmobil rent.

gastronomija i ugostiteljstvo | 02.02.2022

Pod kapom poznatog brenda

Strategija tvrtke je usmjerenost na održivi rast, a cilj – generiranje profita, kaže direktor franšiznog razvoja Pizza Huta Kacper Szczepański

gastronomija i ugostiteljstvo | 24.01.2022

Papa John's osvaja Kinu

Američki lanac pizzerija Papa John's planira otvoriti više od tisuću franšiznih restorana u Kini.

edukacijske usluge | 18.01.2022

Dobrobit za djecu i lekcija za mlade

Željela se posvetiti edukaciji djece i pri tom graditi vlastiti poduzetnički put. Ines Slunjski napustila je posao u državnom sustavu, uzela franšizu i donijela u Varaždin dva edukativna programa – Malac Genijalac i Edukido.

gastronomija i ugostiteljstvo | 04.01.2022

Više od talijanskog restorana

Kako otvoriti restoran s provjereno popularnim jelovnikom? Comparello Bello nudi franšizu.

ostale usluge | 22.12.2021

Franšizni put do Muzeja osjetila

„Kad smo počinjali, o franšizingu uopće nismo razmišljali kao o modelu za širenje biznisa. Sada je to ključna strategija“, kaže Dejan Grbić, jedan od osnivača i vlasnika „Muzeja osjetila“

gastronomija i ugostiteljstvo | 21.12.2021

Knedle stižu u Zagreb

Beogradski koncept „Ferdinand knedle“ ulazi na tržište Hrvatske – prvi franšizni ugovor potpisan je s partnerskom tvrtkom iz Zagreba. Prva prodavaonica bit će otvorena krajem veljače 2022.

poslovne usluge i internet | 14.12.2021

Kurirska franšiza osvaja regiju

Poznata kurirska služba Mail Boxes Etc. stiže i u Srbiju. Prva je poslovnica otvorena u Beogradu.

gastronomija i ugostiteljstvo | 10.12.2021

Riblje delicije i franšiza

Tko ima želju obogatiti lokalno gastro tržište i pokrenuti uspješan brand ribljeg street food restorana – od sada može uzeti franšizu koncepta Fish Delish. Kakva se prilika nudi franšiznim partnerima?

ljepota i fitness | 24.11.2021

Ostati na uzlaznoj putanji

Prodaja raste, otvaraju se novi franšizni centri. Koja su tržišta sada u fokusu i kako će se dalje razvijati portugalski lanac za epilaciju DepilConcept, otkriva vlasnik brenda Alexandre Lourenço

edukacijske usluge | 23.11.2021

Naučiti nešto novo i mnogo više

U ožujku 2021. Timea Kiss potpisala je ugovor o master franšizi i obvezala se razviti mrežu „Škola brzog čitanja i mudrog učenja“ u Mađarskoj.

gastronomija i ugostiteljstvo | 16.11.2021

Pizza Hut budućnosti

Godina 2020. bila je godina reorganizacije za brend Pizza Hut. Franšizna mreža ponovno raste, a zainteresirani su i za širenje u zemljama ove regije.

ostale usluge | 02.11.2021

Prava je sreća usrećiti druge

Živimo u nevjerojatnom vremenu u kojem svaki hobi može prerasti u posao koji će donijeti profit i lijep život pun zadovoljstva. Što je za to potrebno, otkriva Milica Lepojević, kreatorica koncepta Perfect Surprise

1
3
4
5
sledeća  
zadnji