Donuterie

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Otvorili smo prvi Donuterie shop 2014. godine, u Târgu Mureşu, Rumunjska. Oduvijek smo željeli stvoriti radno mjesto koje bi se čuvalo po svaku cijenu i koje bi nam donosilo izazov da budemo bolji. Mjesecima smo u kuhinji testirali recepte, različite sastojke i različite preljeve dok jednog dana nismo dobili ono što smo željeli: lisnato tijesto, kremastu unutrašnjost i jedinstveni okus. Sada eksperimentiramo s preljevom, nadjevima, smrzavanjima, smjesama tijesta, sezonskim receptima i posipima. Potrošači mogu naručiti krafne uobičajene veličine ili minidonuts ako žele nekoga impresionirati srećom veličine ugriza. U shopu se mogu naći i uf-vruće! ili ooh-hladno! izbor pića.

Donuterie je mjesto za prijatelje i njihove ludosti; to je desert uz kavu, dobar dio početka, sredine i kraja dana, razlog objavljivanja, instagramiranja, i dobivanja savršenog selfieja. Donuterie krafne su poput vas: željne rasti, ambiciozne za više vrhnja i spremne za tutnjavu!

Nazovite nas naivnima, ali vjerujemo u sretne slatke beskrajne mogućnosti rasta. Stvorili smo prvu pravu trgovinu krafnama s rumunjskog tržišta. Mi smo pioniri ove tržišne niše i jezgra svih lokalnih potrošača krafni. Djelujemo u uličnim trgovinama, trgovačkim centrima, i drugim lokacijama.

Tinejdžeri vole naše proizvode, ali uživaju i: odrasli iz zabave, bake i djedovi iz ljubavi, cool stričevi, sjajne tete, bilo koja voljena djeca i naravno nevjerojatni roditelji.

Da biste postali primatelj franšize za Donuterie, treba slijediti 5 koraka:

 • KORAK 1: Uspostavljanje kontakta s potencijalnim primateljem franšize putem prijavnice, analize zahtjeva i sastanaka, potom.
 • KORAK 2: Potpisivanje sporazuma i preliminarnih dokumenata - u ovom ćemo trenutku, nakon potpisivanja sporazuma o povjerljivosti i nakon plaćanja naknade za poslovni plan, primatelju franšize pružiti prve informacije koje će postaviti temelje franšize Donuterie. Naknada za poslovni plan će vam biti vraća kada finaliziramo poslovni plan.
 • KORAK 3: Stvorite poslovni plan, što znači da će primatelj franšize na temelju informacija koje smo dobili imati vremena (dogovoreno zajedničkim dogovorom) da izvrši svoj poslovni plan. U tom će razdoblju imati podršku savjetnika.
 • KORAK 4: Pregledamo poslovni plan i donosimo konačni odabir.
 • KORAK 5: Potpišite ugovor o franšizi i započnite postupak provedbe. Od sada smo partneri i primatelju franšize bit će ponuđena sva potrebna podrška i smjernice

Broj vlastitih poslovnica

17 u Rumunjskoj 

Broj franšiznih poslovnica

6 u Francuskoj, 4 u Belgiji i 1 u UK

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Primatelju franšize pružamo: 

 • podršku u odabiru mjesta i dizajnu prodajnoga mjesta;
 • operativni priručnik koji se sastoji od: priručnika za menadžera, priručnika za zaposlenike, priručnika o franšizi;
 • priručnik za branding i marketinške postupke;
 • stalna podrška upravljanju;
 • sustav tekuće revizije;
 • softverski sustav: prodaja, proizvodnja, planiranje i analizator podataka, administracija;
 • obuka prije otvaranja i kontinuirana obuka;
 • smjernice s receptima;
 • razmjena znanja o poslovnom upravljanju;
 • pristup našoj mreži dobavljača.

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Razina ulaganja: 35-45.000 eur, ovisno o površini lokala i o tome postoji li dio sa sjedenjem i stolovima (ulaganje obuhvaća sve troškove povezane s opremanjem i početnim troškovima).


Osnovni zahtjevi sustava

Iskustvo na polju HORECA (hotel/restoran/kafić) nije obvezno, ali očekuje se da će primatelj franšize preuzeti plan proširenja u ciljanom gradu, ovisno o potencijalu. Znanje o lokalnom tržištu i kupovnim navikama je stoga prednost. Tip lokacije: poslovni prostori, ulični shop u pješačkim zonama.

Primatelj franšize mora imati vještine preduzetništva, koordinaciju i organizacijske sposobnosti te biti usmjeren prema klijentu.

Primatelj franšize također mora imati na umu činjenicu da će u franšizi biti potrebno 100% sudjelovanje u svakodnevnom poslovnom upravljanju.


Informacije o davatelju franšize

Donuterie SRL

Romania, Cluj County, Cluj-Napoca, Baciului Street, No. 80

+40 740 247 722

franciza@donuterie.ro

donuterie.online

Kontakt osoba za kandidate

Dan Gabriel Olteanu (engleski jezik)

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Donuterie.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba detaljno provjeriti ponudu franšiznoga sustava. Uredništvo i samo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.