Donuterie

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Otvorili smo prvi Donuterie shop 2014. godine, u Târgu Mureşu, Rumunjska. Oduvijek smo željeli stvoriti radno mjesto koje bi se čuvalo po svaku cijenu i koje bi nam donosilo izazov da budemo bolji. Mjesecima smo u kuhinji testirali recepte, različite sastojke i različite preljeve dok jednog dana nismo dobili ono što smo željeli: lisnato tijesto, kremastu unutrašnjost i jedinstveni okus. Sada eksperimentiramo s preljevom, nadjevima, smrzavanjima, smjesama tijesta, sezonskim receptima i posipima. Potrošači mogu naručiti krafne uobičajene veličine ili minidonuts ako žele nekoga impresionirati srećom veličine ugriza. U shopu se mogu naći i uf-vruće! ili ooh-hladno! izbor pića.

Donuterie je mjesto za prijatelje i njihove ludosti; to je desert uz kavu, dobar dio početka, sredine i kraja dana, razlog objavljivanja, instagramiranja, i dobivanja savršenog selfieja. Donuterie krafne su poput vas: željne rasti, ambiciozne za više vrhnja i spremne za tutnjavu!

Nazovite nas naivnima, ali vjerujemo u sretne slatke beskrajne mogućnosti rasta. Stvorili smo prvu pravu trgovinu krafnama s rumunjskog tržišta. Mi smo pioniri ove tržišne niše i jezgra svih lokalnih potrošača krafni. Djelujemo u uličnim trgovinama, trgovačkim centrima, i drugim lokacijama.

Tinejdžeri vole naše proizvode, ali uživaju i: odrasli iz zabave, bake i djedovi iz ljubavi, cool stričevi, sjajne tete, bilo koja voljena djeca i naravno nevjerojatni roditelji.

Da biste postali primatelj franšize za Donuterie, treba slijediti 5 koraka:

 • KORAK 1: Uspostavljanje kontakta s potencijalnim primateljem franšize putem prijavnice, analize zahtjeva i sastanaka, potom.
 • KORAK 2: Potpisivanje sporazuma i preliminarnih dokumenata - u ovom ćemo trenutku, nakon potpisivanja sporazuma o povjerljivosti i nakon plaćanja naknade za poslovni plan, primatelju franšize pružiti prve informacije koje će postaviti temelje franšize Donuterie. Naknada za poslovni plan će vam biti vraća kada finaliziramo poslovni plan.
 • KORAK 3: Stvorite poslovni plan, što znači da će primatelj franšize na temelju informacija koje smo dobili imati vremena (dogovoreno zajedničkim dogovorom) da izvrši svoj poslovni plan. U tom će razdoblju imati podršku savjetnika.
 • KORAK 4: Pregledamo poslovni plan i donosimo konačni odabir.
 • KORAK 5: Potpišite ugovor o franšizi i započnite postupak provedbe. Od sada smo partneri i primatelju franšize bit će ponuđena sva potrebna podrška i smjernice

Broj vlastitih poslovnica

17 u Rumunjskoj 

Broj franšiznih poslovnica

6 u Francuskoj, 4 u Belgiji i 1 u UK

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Primatelju franšize pružamo: 

 • podršku u odabiru mjesta i dizajnu prodajnoga mjesta;
 • operativni priručnik koji se sastoji od: priručnika za menadžera, priručnika za zaposlenike, priručnika o franšizi;
 • priručnik za branding i marketinške postupke;
 • stalna podrška upravljanju;
 • sustav tekuće revizije;
 • softverski sustav: prodaja, proizvodnja, planiranje i analizator podataka, administracija;
 • obuka prije otvaranja i kontinuirana obuka;
 • smjernice s receptima;
 • razmjena znanja o poslovnom upravljanju;
 • pristup našoj mreži dobavljača.

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Razina ulaganja: 35-45.000 eur, ovisno o površini lokala i o tome postoji li dio sa sjedenjem i stolovima (ulaganje obuhvaća sve troškove povezane s opremanjem i početnim troškovima).


Osnovni zahtjevi sustava

Iskustvo na polju HORECA (hotel/restoran/kafić) nije obvezno, ali očekuje se da će primatelj franšize preuzeti plan proširenja u ciljanom gradu, ovisno o potencijalu. Znanje o lokalnom tržištu i kupovnim navikama je stoga prednost. Tip lokacije: poslovni prostori, ulični shop u pješačkim zonama.

Primatelj franšize mora imati vještine preduzetništva, koordinaciju i organizacijske sposobnosti te biti usmjeren prema klijentu.

Primatelj franšize također mora imati na umu činjenicu da će u franšizi biti potrebno 100% sudjelovanje u svakodnevnom poslovnom upravljanju.


Informacije o davatelju franšize

Donuterie SRL

Romania, Cluj County, Cluj-Napoca, Baciului Street, No. 80

+40 740 247 722

franciza@donuterie.ro

donuterie.online

Kontakt osoba za kandidate

Dan Gabriel Olteanu (engleski jezik)

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Donuterie.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Japanska kuhinja u malom formatu /29.10.2021

Sushi restoran ne može funkcionirati samo s dva zaposlenika. Japanos, međutim, može! – kaže Cristina El Majzoub, operativna direktorica ovog restorana japanske kuhinje, koji kreće u osvajanje Europe

Zaradi na jeftinoj kavi /29.09.2021

Cofix, lanac kafića s povoljnim cijenama, pojavio se na tržištu Izraela kao žestoki konkurent Starbucksu. Danas, nakon što su postigli zavidne rezultate na postojećim tržištima, namjeravaju proširiti biznis diljem Europe.

Kad kava postane više od užitka /02.06.2021

Poduzetni ljubitelji kave koji imaju želju i ambiciju voditi premium kafeteriju od sada mogu razmisliti i o franšizi koncepta Meron. Koje sve uvjete trebaju ispuniti budući primatelji ove franšize?

Uz franšizu do fish bara /14.04.2021

Spojili su ljubav prema ribi, moru i gastronomiji i pokrenuli street food fish bar Tunaholic. Ovaj gastro kutak, osmišljen do najsitnijih detalja, brzo je razvio i ponudio franšizu. Koje uvjete trebaju ispuniti potencijalni franšizni partneri Tunaholica?

CHIPAS stiže u Visoko /09.04.2021

Prva franšizna jedinica u Bosni i Hercegovini sarajevskog restorana CHIPAS otvara se u Visokom.

Sushi i za poduzetne Slavonce /29.03.2021

Pandemija nije usporila razvoj mreže Sushi by A'sa, koncepta za pripremu i prodaju suhija „to go“. Prva prodajna jedinica nedavno je otvorena u regiji Slavonije, a planirano je da, kako i nalaže koncept kompanije, poslovanje nakon uhodavanja preuzme primatelj franšize.

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba detaljno provjeriti ponudu franšiznoga sustava. Uredništvo i samo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.