Donuterie
Podaci o franšiznom sustavu
opis franšiznog sustava
Otvorili smo prvi Donuterie shop 2014. godine, u Târgu Mureşu, Rumunjska. Oduvijek smo željeli stvoriti radno mjesto koje bi se čuvalo po svaku cijenu i koje bi nam donosilo izazov da budemo bolji. Mjesecima smo u kuhinji testirali recepte, različite sastojke i različite preljeve dok jednog dana nismo dobili ono što smo željeli: lisnato tijesto, kremastu unutrašnjost i jedinstveni okus. Sada eksperimentiramo s preljevom, nadjevima, smrzavanjima, smjesama tijesta, sezonskim receptima i posipima. Potrošači mogu naručiti krafne uobičajene veličine ili minidonuts ako žele nekoga impresionirati srećom veličine ugriza. U shopu se mogu naći i uf-vruće! ili ooh-hladno! izbor pića.
Donuterie je mjesto za prijatelje i njihove ludosti; to je desert uz kavu, dobar dio početka, sredine i kraja dana, razlog objavljivanja, instagramiranja, i dobivanja savršenog selfieja. Donuterie krafne su poput vas: željne rasti, ambiciozne za više vrhnja i spremne za tutnjavu!
Nazovite nas naivnima, ali vjerujemo u sretne slatke beskrajne mogućnosti rasta. Stvorili smo prvu pravu trgovinu krafnama s rumunjskog tržišta. Mi smo pioniri ove tržišne niše i jezgra svih lokalnih potrošača krafni. Djelujemo u uličnim trgovinama, trgovačkim centrima, i drugim lokacijama.
Tinejdžeri vole naše proizvode, ali uživaju i: odrasli iz zabave, bake i djedovi iz ljubavi, cool stričevi, sjajne tete, bilo koja voljena djeca i naravno nevjerojatni roditelji.
Da biste postali primatelj franšize za Donuterie, treba slijediti 5 koraka:
- KORAK 1: Uspostavljanje kontakta s potencijalnim primateljem franšize putem prijavnice, analize zahtjeva i sastanaka, potom.
- KORAK 2: Potpisivanje sporazuma i preliminarnih dokumenata - u ovom ćemo trenutku, nakon potpisivanja sporazuma o povjerljivosti i nakon plaćanja naknade za poslovni plan, primatelju franšize pružiti prve informacije koje će postaviti temelje franšize Donuterie. Naknada za poslovni plan će vam biti vraća kada finaliziramo poslovni plan.
- KORAK 3: Stvorite poslovni plan, što znači da će primatelj franšize na temelju informacija koje smo dobili imati vremena (dogovoreno zajedničkim dogovorom) da izvrši svoj poslovni plan. U tom će razdoblju imati podršku savjetnika.
- KORAK 4: Pregledamo poslovni plan i donosimo konačni odabir.
- KORAK 5: Potpišite ugovor o franšizi i započnite postupak provedbe. Od sada smo partneri i primatelju franšize bit će ponuđena sva potrebna podrška i smjernice
Broj vlastitih poslovnica
17 u Rumunjskoj
Broj franšiznih poslovnica
6 u Francuskoj, 4 u Belgiji i 1 u UK
Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize
Podrška primatelju franšize
Primatelju franšize pružamo:
- podršku u odabiru mjesta i dizajnu prodajnoga mjesta;
- operativni priručnik koji se sastoji od: priručnika za menadžera, priručnika za zaposlenike, priručnika o franšizi;
- priručnik za branding i marketinške postupke;
- stalna podrška upravljanju;
- sustav tekuće revizije;
- softverski sustav: prodaja, proizvodnja, planiranje i analizator podataka, administracija;
- obuka prije otvaranja i kontinuirana obuka;
- smjernice s receptima;
- razmjena znanja o poslovnom upravljanju;
- pristup našoj mreži dobavljača.
Procijenjena ukupna vrijednost investicije
Razina ulaganja: 35-45.000 eur, ovisno o površini lokala i o tome postoji li dio sa sjedenjem i stolovima (ulaganje obuhvaća sve troškove povezane s opremanjem i početnim troškovima).
Osnovni zahtjevi sustava
Iskustvo na polju HORECA (hotel/restoran/kafić) nije obvezno, ali očekuje se da će primatelj franšize preuzeti plan proširenja u ciljanom gradu, ovisno o potencijalu. Znanje o lokalnom tržištu i kupovnim navikama je stoga prednost. Tip lokacije: poslovni prostori, ulični shop u pješačkim zonama.
Primatelj franšize mora imati vještine preduzetništva, koordinaciju i organizacijske sposobnosti te biti usmjeren prema klijentu.
Primatelj franšize također mora imati na umu činjenicu da će u franšizi biti potrebno 100% sudjelovanje u svakodnevnom poslovnom upravljanju.
Informacije o davatelju franšize
Donuterie SRL
Romania, Cluj County, Cluj-Napoca, Baciului Street, No. 80
+40 740 247 722
Kontakt osoba za kandidate
Dan Gabriel Olteanu (engleski jezik)
Saznajte više
pročitajte članke
Najčitanije
Lanac restorana zdrave hrane Salad Box traži franšizne partnere i u zemljama ove regije.
Zašto je Salad Box gastro koncept skrojen po mjeri modernog potrošača, koliki je njegov poslovni potencijal te tko može uzeti ovu franšizu, otkriva jedan od osnivača Radu Lupaş
Franšizni sustav Donuterie zainteresiran je razviti mrežu svojih slastičarnica i na tržištu Hrvatske. Koliko treba uložiti u ovu franšizu?
Američki lanac pizzerija Pizza Hut dolazi u Hrvatsku, u planu je otvaranje tri restorana u Zagrebu i Splitu.
Fast-casual lanac restorana Koykan World Food namjerava ubrzati franšizni razvoj te kreće u public kampanju prikupljanja sredstava putem FunderBeam platforme.
Nakon povlačenja iz profesionalnog sporta, jedan od najuspješnijih slovačkih tenisača Kamil Čapkovič postao je primatelj franšize McDonald'sa. Što ga je privuklo ovom brendu?
Još jedan američki lanac brze prehrane ulazi na europsko tržište. Što nudi Slim Chickens te za koja su tržišta zainteresirani?
Zahvaljujući snažnom franšiznom razvoju, grčki lanac kafeterija MIKEL Coffee Company izrastao je u međunarodni brend. Što je potrebno za uzimanje franšize?
Riblji street food restoran Fish Delish otvorio je poslovnicu u Zagrebu. Što očekuju od novog tržišta i u kom će smjeru teći daljnji razvoj, otkriva vlasnik koncepta Stefano Petrović
Subway, lanac brze prehrane poznat po sendvičima, ima više od 1.600 prodajnih jedinica u Brazilu. Potpisivanjem ugovora s lokalnim partnerom planira proširiti mrežu na tom tržištu.
Rumunjski lanac „5 to go“ ubrzava tempo otvaranja novih kafića i najavljuje ulazak na još jedno inozemno tržište.
Američki fast food lanac Burger King planira povećati broj restorana na tržištu Velike Britanije.
Ivica Lacić iz Zadra postao je primatelj franšize Sushi by A's u lipnju 2020. Što je potrebno za uspjeh, a što mu je donijelo sigurnost u poslovanju?
„Ako želite biti najbolji, potrebna vam je najviša razina znanja i prakse“, kaže Crina Ciocian, partnerka i direktorica poslovnog razvoja u lancu kafeterija Meron
Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba detaljno provjeriti ponudu franšiznoga sustava. Uredništvo i samo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.
PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.