Ristorante Il Vero Alfredo

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

"Il Vero Alfredo" restoran, najpoznatiji po svom orginalnom i diljem svijeta poznatom receptu za fettuccine "double butter", osnovao je još davne 1908. godine Alfredo I, a restoranom i mrežom novih restorana diljem svijeta i dan danas upravlja obitelj - ali je to sada Alfredo III!

Vremenom su fettuccine Alfredo postali jedan od sinonima za dobru pastu; recept koji je repliciran i kopiran na milijun različitih načina, ali i dalje nenadmašan brand za najkvalitetniju fetućini pastu.

<iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" src="//www.youtube.com/embed/V7xjrCDrqS0" width="420"></iframe>

Tradiciju i kvalitetu "Il Vero Alfredo" sada nudi i kroz franšizu, pružajući priliku ugostiteljima diljem svijeta da se uvjere u snagu ovog koncepta kroz:

"Il Vero Alfredo" želi da i u zemlje koje znaju da prepoznaju i cijene pravu talijansku tradiciju i kvalitetu prenese dio ovog čuvenog koncepta, i pronaći lokalne partnere - primatelje franšize. Tražimo primatelje franšize u zemljama Adria regije!

Broj vlastitih poslovnica

Rim

Broj franšiznih poslovnica

Meksiko (od 1995), Brazil (od 1992), Dubai (od 2012), SAD, New York (od 1975)

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Prava i znanje koje se prenosi primateljima franšize:

  • početna obuka (prije otvaranja franšiznog restorana) ali i redovita obuka (svake godine) u restoranu "Il Vero Alfredo" u Rimu - za kuhare i šefa kuhinje;
  • povremene posjete franšiznih restorana od strane predstavnika "Il Vero Alfredo", ne samo u cilju kontrole i obuke, već i kao podrška u važnim događajima;
  • poveznicu sa naslovne strane "Il Vero Alfredo" restorana na lokalne internetske strane franšiznog restorana;
  • organizaciju, dizajn i uspostavljanje franšiznog restorana na način koji će vjerno predstaviti duh Rima i "Il Vero Alfredo" restorana: meni s obaveznim "Fettuccine all 'Alfredo" i ostalim tipičnim specijalitetima restorana u Rimu, slike (fotografije) poznatih gostiju na zidovima - kao tradicija još od 1950. godine, interijer restorana sa svim detaljima koji ga čine autentičnim.

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Ovisno o lokaciji, veličine i izabranog franšiznog formata - koji može biti "Bar" ili "Restoran".

Bar ili prodajno mjesto (punto vendita): od 40 do 70 m2; Tipa restorana sa brzom uslugom; Hrana sa brzom pripremom i za ponijeti, sa kvalitetnim izborom i dobrim izborom vina.
Minimalne investicije: od 100.000 EUR, ne više od 150.000 EUR

Restoran: ne manje od 150 m2, poželjno bar 200 m2, s kuhinjom, ostavom i dijelom za objedovanje; sa ne manje od 80 mjesta za sjedenje. Hrana izuzetnog kvaliteta, meni koji kombinira talijansku i internacionalnu kuhinju, sa - naravno - fettuccine Alfredo kao glavnim jelom.
Minimalne investicije: od 180.000 EUR, ne više od 300.000 EUR

Redovita franšizna naknada: 5 - 6%


Osnovni zahtjevi sustava

Za Bar: minimalno 40 do 70m2 na prometnoj lokaciji.

Za Restoran: 200-400 m2 sa kuhinjom i ostavom.

Kombinacija poduzetnog duha i ljubavi prema Italiji i vrhunskoj kuhinji!


Informacije o davatelju franšize

L’Originale Alfredo all’Augusteo srl

usluge@franchise2profit.com

alfredo-­roma.it

Kontakt osoba za kandidate

Federico Fiorentini (italijanski)

Igor Bogojević (hrvatski

srpski)

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Ristorante Il Vero Alfredo.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

PROFIT franchise services, kao deo grupacije PROFIT system (PROFIT system sp. z o.o.), kao izdavač Franchising.hr vas obavještava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forma). Sve informacije unesene u kontakt formu šalju se e-poštom organizatoru franšiznog (partnerskog) sustava, kako je naveden u Katalogu. Sustav koji prima poslane informacije će ih koristiti za pružanje više informacija o vlastitom poslovanju. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih osobnih podataka.