gastronomija i ugostiteljstvo

gastronomija i ugostiteljstvo | 06.06.2013

Caffé na tri kotača

Poslovna prilika je ponekad rezultat posve jednostavne ideje. BikeCaffe je dobro znani proizvod - ponudio na nov način.

gastronomija i ugostiteljstvo | 31.05.2013

Na dobrom valu

Iako je klima za širenje franšiza prilično nepovoljna, pojedini restorani brze hrane imaće rast broja franšiznih poslovnica. Surfer je jedan od njih.

gastronomija i ugostiteljstvo | 23.05.2013

Specijalitet pukovnika Sandersa

U Srbiji trenutno radi pet franšiznih Kentucky Fried Chicken (KFC) restorana. Očekuje se širenje prodajne mreže.

gastronomija i ugostiteljstvo | 17.05.2013

Profitirati na prošlosti

Sofisticirano ime, jednostavan izbornik i ambijent koji "priziva" duh socijalizma - recept je po kom posluje Ministarstvo haringi i votke.

gastronomija i ugostiteljstvo | 10.05.2013

Franšiza s okusom cimeta

Cinnabon nastavlja širiti svoju franšiznu mrežu u Europi. Grad Wroclaw u Poljskoj dobija "posebno mjesto".

gastronomija i ugostiteljstvo | 08.05.2013

Mikro franšiza na rate

Od ove godine primatelji Surf’n’Fries Mobil franšize moći će otplaćivati ​​investiciju i na 12 rata bez kamate.

gastronomija i ugostiteljstvo | 03.05.2013

Dobročinstvo u šalici kave

Humanitarna inicijativa "Suspended Coffee" je zahvatila cijeli svijet. Projektu se pridružio i Starbucks u Velikoj Britaniji.

gastronomija i ugostiteljstvo | 29.04.2013

Fina poslastica

U tvrtki Chill-frozen yogurt se nadaju da bi ove godine mogli otvoriti prvu franšizu u Bosni i Hercegovini. Planira se otvaranje još tri franšize u Hrvatskoj.

gastronomija i ugostiteljstvo | 25.04.2013

Kako McDonald’s?

McDonald’s je prošle godine u Kanadi proveo neobičnu kampanju. Sada je red na Europu.

gastronomija i ugostiteljstvo | 23.04.2013

Mađarski kolač u Hrvatskoj

Tvrtka Eko okusi predstavila je tržištu franšizni koncept proizvodnje i prodaje slastice Kolutti. Uskoro se očekuje i otvaranje prvih franšiza.

gastronomija i ugostiteljstvo | 03.04.2013

Kapija do dobrog obroka

Restoran japanske kuhinje Moon traži primatelje franšize izvan Beograda, a voljeli bi se kao franšiza proširiti i u zemlje regije.

gastronomija i ugostiteljstvo | 28.03.2013

Trgovac u ugostiteljstvu

Igor Kolar iz Slavonskog Broda oprobao se u nekoliko poslova, a u poslednje dvije godine je primatelj Surf`N`Fries franšize.

gastronomija i ugostiteljstvo | 25.03.2013

Mini Pani ušao u EU

Srbijanski franšizni lanac Mini Pani počeo je ove godine poslovati i u Europskoj uniji. Tvrtka plasira svoje proizvode u Mađarsku.

gastronomija i ugostiteljstvo | 21.03.2013

„Slatko brdo“

Marko Mišić, vlasnik tvrtke Sweet Collina, već osam godina uspješni je primatelj nekadašnje Fornetti, a sada Mini Pani franšize.

gastronomija i ugostiteljstvo | 19.03.2013

Aroma novog branda

Može li izvorno izraelski koncept opstati na poljskom tlu, utvrdit će nedavno otvoreni franšizni kave Aroma Espresso Bar.

gastronomija i ugostiteljstvo | 08.03.2013

Ispeci „po nišlijski“

Tvrtka Pekara Branković iz Niša planira u ovoj godini proširiti mrežu vlastitih, ali i franšiznih lokala.

gastronomija i ugostiteljstvo | 06.03.2013

Može li Subway da ne postoji?

Osnivač Subway-a proocjenjuje da će fiskalne mjere američke administracije nepovoljno utjecati na poduzetnike, pa i primatelje Subway franšize.

gastronomija i ugostiteljstvo | 04.03.2013

Krumpirići u Perzijskom zaljevu

Franšizni lanac brze hrane Surf’n’Fries potpisao je predugovor o ekskluzivnom pravu za širenje mreže u zemljama Perzijskog zaljeva.

gastronomija i ugostiteljstvo | 26.02.2013

Moćna krilca

Nakon što je u siječnju proslavio dvije godine poslovanja, Srđan Jokičić je odlučio lanac Amigos Chicken Wings širiti franšizno.

gastronomija i ugostiteljstvo | 15.02.2013

Egzotična kuhinja, unosan biznis

Važno je da se egzotične kuhinje prilagode ukusima domaćih potrošača, kaže Aleksandar Rozenštok, ukrajinski ugostitelj i vlasnik koncepta Tairai.

  prvi
  predhodna
16
17
19
20