gastronomija i ugostiteljstvo

gastronomija i ugostiteljstvo | 13.02.2013

Svježa voćka...u čaši soka

Tvrtka Nude Juice and Smoothie odlučila je proširiti svoj koncept barova koji nude svježe ceđene sokove. Primatelje franšize traže i u ovoj regiji.

gastronomija i ugostiteljstvo | 12.02.2013

Sustav koji odelijeva krizi

Pek–Snack franšiza d.o.o. Zagreb najveći je franšizni sustav u Hrvatskoj na čiju adresu godišnje stižu stotine upita za franšizu.

gastronomija i ugostiteljstvo | 31.01.2013

Jačamo gdje smo najjači

McDonald’s slavi četvrt stoljeća poslovanja na srbijanskom tržištu. Na pitanja o planovima, suradnji s lokalnim dobavljačima i navikama potrošača odgovore daje Tomasz Rogacz.

gastronomija i ugostiteljstvo | 30.01.2013

Happy Books

Prema jednom istraživanju, oko 50 posto djece u Velikoj Britaniji "doista voli čitati". Kako je McDonald’s "pročitao" taj podatak?

gastronomija i ugostiteljstvo | 24.01.2013

San

Kako osmisliti franšizni sustav koji će iz manjih mjesta krenuti u osvajanje većih, a da je pri tome koncept inspiriran velikim San Franciscom - tema je o kojoj razgovaramo s Denisom Tenšekom

gastronomija i ugostiteljstvo | 24.01.2013

Krumpirići u Istanbulu

Otvorivši prvi restoran brze hrane u Istanbulu tvrtka Surf’N’Fries je zakoračila na tržište Turske. U planu je otvaranje još tri lokala ove godine.

gastronomija i ugostiteljstvo | 22.01.2013

Subway ne usporava

Ponekad je, izgleda, potrebno zaviriti u "podzemlje" ne bi li pronašli primjer za uspješno i ekspeditivno poslovanje.

gastronomija i ugostiteljstvo | 21.01.2013

Bečki slatkiš u Zagrebu

Uskoro će i Zagrepčani u svom gradu moći kušati nadaleko čuvenu kavu i kolače slastičarnice Aida, najavljuju u tvrtki Aida Prousek&Co.

gastronomija i ugostiteljstvo | 15.01.2013

Za Mc neće biti zime

Nicefood restorani, primatelj Mc Donald’s franšize u Srbiji i Republici Srpskoj, planira dostići broj od 30 restorana u sljedećih pet godina.

gastronomija i ugostiteljstvo | 14.01.2013

Ispeci, pa reci

Gabor Kovač, nekadanji vlasnik master franšize Fornetti za Srbiju i druge zemlje regije, osnovao je svoju tvrtku Mini pani, i broj upita za franšizom porastao je 100 odsto.

gastronomija i ugostiteljstvo | 08.01.2013

Pizza Hut noviteti

Restoran Pizza Hut više ne posluje u Makedonskoj ulici u Beogradu. Prema obavjesti na službenoj internetskoj stranici, razmatra se nova lokacija.

gastronomija i ugostiteljstvo | 23.12.2012

Iz Mađarske s ljubavlju

Delikatesne prodavaonice Paprika Gourment nisu samo promoteri mađarske gastronomije, nego i pravi ambasadori mađarske kulture u svijetu.

gastronomija i ugostiteljstvo | 22.12.2012

Bistro u modi

Nije ni pub ni café. Policajac će vas pustiti unutra, ako nemate ništa protiv da vas usluže konobari u bijelim košuljama s leptir mašnom...

gastronomija i ugostiteljstvo | 20.12.2012

Pink Panter širi mrežu

U posljednjih mjesec i po dana otvorene četiri franšizne Pink Panter ćevabdžinice, dvije u Beogradu, i jedna u Somboru i Vrnjačkoj banji.

gastronomija i ugostiteljstvo | 17.12.2012

Po kavu u "podzemlje"

Subway, najveći konkurent McDonald’s-u, i sam odlučio pokrenuti lanac kafeterija.

gastronomija i ugostiteljstvo | 15.12.2012

Magnet za kupce

Lanac brze hrane Surf’n’Fries uskoro bi se mogao proširiti na tržište Srbije, Makedonije i Crne Gore.

gastronomija i ugostiteljstvo | 14.12.2012

Rakija fest

Šesti Rakija fest održava se 15. i 16. prosinca u Belexpo centru. Na njemu će se predstaviti 40 izlagača.

gastronomija i ugostiteljstvo | 14.12.2012

Jogurt da se smrzneš

Britanska tvrtka My Culture proizvodi i prodaje poslastice od jogurta. Svoj koncept zdrave brze hrane planira proširiti kroz franšizu u Hrvatsku i ostale zemlje regije.

gastronomija i ugostiteljstvo | 11.12.2012

Hrvatska na listi želja

BON BON, češki lanac prodavaonica čokolada vrhunske kvalitete, želi i planira ući na tržište Hrvatske.

gastronomija i ugostiteljstvo | 10.12.2012

Moped za najbrže

Mreže pizzerija Biesiadowo i Crazy Pyramid Pizza jedne su od najbrže rastućih franšiza na ugostiteljskom tržištu u Poljskoj.

  prvi
  predhodna
16
17
18
20